Meille töihin

Avoimet työpaikat

Myyjä LKV

Työpaikkakuvaus

Haemme joukkoomme LKV pätevyyden omaavaa myyntihenkilöä. Tehtävänkuvaan kuuluu pääasiallisesti tonttien ja maapohjien myynti sekä niihin liittyvä hankekehitys, työtä tehdään pääsääntöisesti Uudellamaalla. Kerromme työnkuvasta tarkemmin puhelimitse.

Mitä tarjoamme:
Pääset rakentamaan uudenlaista kiinteistökaupan yritystä markkinoille ja saat tuoda omia vahvoja ideoita
esille jotka huomioidaan varmuudella.

Palkkauksesi on provisiopohjainen, mutta tarvittaessa voimme soveltaa tehtävään myös kiinteää koeajan pohjapalkkausta. Voit työskennellä etänä esimerkiksi kotoa päin. Työaikasi on joustava ja työtä tehdään vain arkisin, lisäksi työajan voit päättää itse, mutta näkisimme tehtävälle parhaan mahdollisen työskentelyajan ajoittuvan klo: 9:00-17:00 väliselle ajalle. Mikäli olet esimerkiksi toisen alan yrittäjä, voit hoitaa omia liiketoimiasi tämän työn ohessa. Tärkeintä kuitenkin tehtävään liittyen on, että hoidat toimeen liittyvät tehtävät viipymättä.

Olemme tukenasi isoissa päätöksissä, sinun ei tarvitse tehdä päätöksiä itse kiireellä, koska tehtävänkuva on projektiluontoista. Myöhemmin mahdollisen toiminnan laajentuessa pääset halutessasi esimiestehtäviin ja tämä tullaan huomioimaan myös palkkauksessasi, lisäksi liityt silloin osaksi johtoryhmää ja otamme huomioon tässä vaiheessa mahdollisuuden liittää sinut osaksi yhtiön omistuskantaa. Luonnollisesti voit tuoda omanlaisesi ehdotuksen työskentelyyn liittyen, olemme valmiita keskustelemaan, mikäli perustelet toimintamallisi meille riittävin perustein.

Mitä odotamme & arvostamme
Sinulla on LKV pätevyys ja olet toiminut kiinteistövälitys alalla vähintään viiden vuoden ajan, lisäksi sinulla on näyttöä kaupallisesta toiminnasta. Olet tarvittaessa valmis ottamaan välitysliikkeen vastaavan hoitajan tehtävän vastuullesi.

Olet persoonana oma itsesi, emme halua sinun olevan mitään muuta kuin oikeasti olet. Mikäli omaat hersyvän murteen, niin toivomme, että et piilottele sitä vaan olet juuri oma itsesi. Toivomme kiireetöntä asennetta asiakkaan kanssa keskusteltaessa niin puhelimessa kuin kasvotustenkin käydyissä neuvotteluissa. Toimeksiannolla pystyt myös soveltamaan omaa harkintakykyä, joten saat myös tehdä päätöksiä itsenäisesti.

Toivomme, että omistat ajokortin ja auton, myöhemmin voimme soveltaa myös leasing auton hankkimista, mikäli sinulla on näyttöä kaupallisesta toiminnasta.

Olet alasta vahvasti kiinnostunut ja olet valmis näkemään vaivaa ja opettelemaan siihen liittyvää termistöä sekä käytännön saloja.

Katsomme eduksi jos omaat kokemusta tonttikaupoista tai hankekehityksestä.

Tunnistitko ominaisuutesi suurimmaksi osaksi ilmoitukseen liittyen, mikäli näin tapahtui, niin pyydämme lähettämään lyhyen kuvauksen itsestäsi CV:n kera. Voit myös tiedustella lisätietoja puhelimitse: 044 555 7187

Työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!

Palkka

Provisio perusteinen palkkaus joka on neuvoteltavissa

Ota yhteyttä

info@rentalbrokerage.com

+358 44 260 6340 - Ari Hjulberg

+358 44 555 7187 - Akseli Nevalainen